Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w wykonaniu ,połączenie racuchów i pizzy doskonałe na kolacyjkę
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8106
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8106
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Składniki
Mleko, jajka,mąkę, ocet i proszek do pieczenia zmiksować doprawić solą i przyprawą do pizzy.Papryki pokroić w kostkę ,ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach,szynkę pokroić na kawałki i wszystko to razem wrzucić do ciasta i wymieszać łyżką. Ciasto nakładać łyżką grubsze placki i mażyć na średnio nagrzanym oleju z obydwu stron,podawać z kechupem albo z sosem czosnkowym.Życzę smacznego.