Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1063
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1005
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1063
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 1005
Składniki
Parówki z obu końców naciąć na 4 (na głębokość ok. 2-3 cm; uważać by nie rozciąć do końca). Obmsażyć na rumiano na oleju. Parówki wywiną się w raczki. Cebulę pokrojoną w krążki usmażyć na złoto. Wyłożyć na parówki. Polać keczupem. Podawać z pieczywem. Smacznego.