Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16200
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5157
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16200
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5157
Składniki
Tuńczyka i pędy bambusa osączyć. Korniszony ,paprykę ,cebulę i jajko pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Sałatę (cykorię) wymoczyć w wodzie by pozbyć się goryczki ,odwirować i ułożyć na półmisku. Na każdy liść wyporcjować sałatkę.