Do góry

Przekąski Przepis na:

Radicchio z tuńczykiem

Radicchio z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2279 Ocena: 50093

Dodano:

Odsłon: 1149

:)

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 mała puszka pędów bambusa
  • 1 jajko
  • 3 korniszony
  • 2 papryki marynowane
  • 3 łyżki majonezu
  • Sól i pieprz
  • 1/2 cebuli czerwonej
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Radicchio z tuńczykiem

Przygotowanie

  1. Tuńczyka i pędy bambusa osączyć.
    Korniszony ,paprykę ,cebulę i jajko pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z majonezem.
    Doprawić solą i pieprzem.
    Sałatę (cykorię) wymoczyć w wodzie by pozbyć się goryczki ,odwirować i ułożyć na półmisku.
    Na każdy liść wyporcjować sałatkę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 10 października 2013 fajny sposób podania, bardzo dekoracyjny :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń