Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W trakcie leśnych wypraw wpadła Ci w ręce dorodna kania? Nie wiesz co z nią zrobić? W takim razie masz już rozwiązanie!
Grzyby oczyścić, umyć, jeśli są duże pokroić.
Na maśle przesmażyć grzyby, zdjąć je i przesmażyć paprykę, pora i selera pokrojone w słupki.
Dodać z powrotem grzyby i groszek, zalać śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić. Podawać w wydrążonym chlebie.
W tym roku mamy wysyp kani, więc nie tylko na patelnię chcieliśmy je przeznac...
Odsłon: 12364
Takiego wysypu grzybów w lasach nie było od paru dobrych lat. Jeśli już macie...
Odsłon: 5629
Fit serniczek cytrynowy z mandarynkami. Ekspresowy deser, który przygotujesz...
Odsłon: 300
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Odsłon: 135
Pomysł na tą zapiekankę odgapiłam od siostry która bardzo często ją przygotow...
Odsłon: 242
Zapiekanka chłopska. Dziś mam dla Was pomysł na pyszną zapiekankę chłopską. R...
Odsłon: 315
Uwielbiam przygotowywać pizzę więc często eksperymentuje z jej wyglądem. Dziś...
Odsłon: 251
Fit serniczek cytrynowy z mandarynkami. Ekspresowy deser, który przygotujesz...
Odsłon: 300
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Odsłon: 135
Pomysł na tą zapiekankę odgapiłam od siostry która bardzo często ją przygotow...
Odsłon: 242
Zapiekanka chłopska. Dziś mam dla Was pomysł na pyszną zapiekankę chłopską. R...
Odsłon: 315
Uwielbiam przygotowywać pizzę więc często eksperymentuje z jej wyglądem. Dziś...
Odsłon: 251
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, jeśli są duże pokroić.
Na maśle przesmażyć grzyby, zdjąć je i przesmażyć paprykę, pora i selera pokrojone w słupki.
Dodać z powrotem grzyby i groszek, zalać śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić. Podawać w wydrążonym chlebie.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Przekąski
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Nadziewane kwiaty cukinii
Cukiniowych wariacji na placki, pasztety i inne rarytasy jest mnóstwo. Jednak...
Odsłon: 3314
Carpaccio z buraka
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 235