Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W trakcie leśnych wypraw wpadła Ci w ręce dorodna kania? Nie wiesz co z nią zrobić? W takim razie masz już rozwiązanie!
Flaczki z kani to kolejny przepis pozwalający wykorzystać i skosztować darów...
Odsłon: 9539
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 399
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 399
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, jeśli są duże pokroić.
Na maśle przesmażyć grzyby, zdjąć je i przesmażyć paprykę, pora i selera pokrojone w słupki.
Dodać z powrotem grzyby i groszek, zalać śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić. Podawać w wydrążonym chlebie.
Przepisy Przekąski
Przekąski
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Burek
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 71
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Pyszna, efektowna tarta ze szparagami na cieście francuskim to przekąska, któ...
Odsłon: 37