Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W trakcie leśnych wypraw wpadła Ci w ręce dorodna kania? Nie wiesz co z nią zrobić? W takim razie masz już rozwiązanie!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2148
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 104
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 183
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 177
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, jeśli są duże pokroić.
Na maśle przesmażyć grzyby, zdjąć je i przesmażyć paprykę, pora i selera pokrojone w słupki.
Dodać z powrotem grzyby i groszek, zalać śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić. Podawać w wydrążonym chlebie.