Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W trakcie leśnych wypraw wpadła Ci w ręce dorodna kania? Nie wiesz co z nią zrobić? W takim razie masz już rozwiązanie!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422261
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2295
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422261
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2295
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, jeśli są duże pokroić.
Na maśle przesmażyć grzyby, zdjąć je i przesmażyć paprykę, pora i selera pokrojone w słupki.
Dodać z powrotem grzyby i groszek, zalać śmietaną wymieszaną z mąką, doprawić. Podawać w wydrążonym chlebie.