Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonałe w swej prostocie smarowidło, w sam raz na niedzielne śniadanie, jest jednocześnie na tyle eleganckie, by sprawdzić się jako przystawka na wigilijnej kolacji. Rillettes można zrobić z pieczonego lub wędzonego na ciepło łososia. Dobór ziół dowolny - u mnie estragon i szczypiorek ale doskonale nadaje się również koperek czy też natka pietruszki. Szczerze polecam
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10835
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2552
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10835
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3485
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2552
Składniki
Listki estragonu i szczypiorek drobno posiekać. Łososia rozdrobnić widelcem, połączyć z twarożkiem i posiekaną zieleniną. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem i skórką cytrynową. Schłodzić przed podaniem.