Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonałe w swej prostocie smarowidło, w sam raz na niedzielne śniadanie, jest jednocześnie na tyle eleganckie, by sprawdzić się jako przystawka na wigilijnej kolacji. Rillettes można zrobić z pieczonego lub wędzonego na ciepło łososia. Dobór ziół dowolny - u mnie estragon i szczypiorek ale doskonale nadaje się również koperek czy też natka pietruszki. Szczerze polecam
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1608
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8790
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3155
Polecam.
Odsłon: 1966
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1608
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8790
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3155
Polecam.
Odsłon: 1966
Składniki
Listki estragonu i szczypiorek drobno posiekać. Łososia rozdrobnić widelcem, połączyć z twarożkiem i posiekaną zieleniną. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem i skórką cytrynową. Schłodzić przed podaniem.