Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonałe w swej prostocie smarowidło, w sam raz na niedzielne śniadanie, jest jednocześnie na tyle eleganckie, by sprawdzić się jako przystawka na wigilijnej kolacji. Rillettes można zrobić z pieczonego lub wędzonego na ciepło łososia. Dobór ziół dowolny - u mnie estragon i szczypiorek ale doskonale nadaje się również koperek czy też natka pietruszki. Szczerze polecam
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1854
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1854
Składniki
Listki estragonu i szczypiorek drobno posiekać. Łososia rozdrobnić widelcem, połączyć z twarożkiem i posiekaną zieleniną. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem i skórką cytrynową. Schłodzić przed podaniem.