Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonałe w swej prostocie smarowidło, w sam raz na niedzielne śniadanie, jest jednocześnie na tyle eleganckie, by sprawdzić się jako przystawka na wigilijnej kolacji. Rillettes można zrobić z pieczonego lub wędzonego na ciepło łososia. Dobór ziół dowolny - u mnie estragon i szczypiorek ale doskonale nadaje się również koperek czy też natka pietruszki. Szczerze polecam
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5757
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 8394
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 269
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5757
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 8394
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 269
Składniki
Listki estragonu i szczypiorek drobno posiekać. Łososia rozdrobnić widelcem, połączyć z twarożkiem i posiekaną zieleniną. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem i skórką cytrynową. Schłodzić przed podaniem.