Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na podwieczorek.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 40
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3566
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 120
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 850
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 40
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3566
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 120
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 850
Składniki
Włożyć ser do wrzątku. Musi poleżeć w nim 1/2 godz.. Następnie wyjąć go, rozwałkować. Podsmażyć pokrojone pieczarki, dodać serki topione, trzymać na małym ogniu, aż się rozpuszczą. Włożyć posiekany szczypior, pokrojoną paprykę i ogórek. Wymieszać. Farsz nałożyć na ser, zrolować. Owinąć w folię aluminiową, wstawić na noc do lodówki. Przed podaniem pokroić na plastry.