Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, swojska wędlina na kanapkę.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 787
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 409
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15189
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1853
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 787
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 409
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15189
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1853
Składniki
Z boczku wykrawamy kostki (jeżeli są), solimy, oprószamy pieprzem, majerankiem roztartym wcześniej w dłoniach i przeciśniętym czosnkiem z obydwu stron. Zostawiamy na pół godziny. Zwijamy roladę, obwiązujemy sznurkiem. Pieczemy 1,5 godz. w temp.180 st. przykryty folią aluminiową lub w rękawie do pieczenia. Ostatnie 10 minut odkrywamy i dopiekamy z góry. Pyszny na ciepło i na zimno do kanapek.
SMACZNEGO!