Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co podać gościom, gdy zapowiedzą się na ostatnią chwilę, a ty nie masz czasu, aby wybrać się do sklepu? W tym wypadku idealnie sprawdzi się nasza rolada omletowa, którą przygotujesz z tego, co już znajduje się w twojej kuchni. Prosta, smaczna, łatwa do zrobienia i wyjątkowo smaczna przekąska, która z pewnością zasmakuje twoim bliskim.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 31
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 31
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 28
Składniki
Serek śmietankowy przełóż do miski. Pokrój drobno paprykę konserwową i posiekaj świeży koperek. Dodaj do serka śmietankowego, dopraw solą i pieprzem, a następnie wymieszaj.
Jajka rozbij i rozkłóć z pomocą widelca. Ser zetrzyj na tarce i dodaj do jajek. Dołóż majonez i całość wymieszaj.
Przygotuj blachę do pieczenia wyłożoną papierem. Najlepiej, aby dłuższy bok miał około 35 cm długości, a krótszy około 25 cm. Wylej masę jajeczną i włóż ją do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Po wyciągnięciu wyłóż na środek przygotowany farsz. Zawiń roladę i włóż do piekarnika na kolejne 5-10 minut do zarumienienia.