Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie przekąski ponieważ są bardzo dobre w smaku ale są również bardzo reprezentatywne dobrze odbierane przez gości.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1323
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25074
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1323
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25074
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 166
Składniki
Mamy zdrowe składniki i kolorowe, ale mogą być całkowicie inne takie jakie Wy lubicie
Mamy dwa rodzaje sera i masło. W tym etapie również możemy zmienić ser topiony np na ser biały.
Gotujemy wodę w garnku jak woda jest zagotowana wkładamy ser w torebce foliowej szczelnie zamkniętej i rozgrzewamy ser przez 30 – 40 min. Mieszamy masło, serki razem. Wszystkie składniki kroimy w małe kawałki i dodajemy do zmieszanego sera z masłem.
Gdy ser już jest miękki wyjmujemy z wody rozkładamy na blacie i wałkujemy.
Na rozwałkowanym serze kładziemy przygotowany farsz oraz kulki winogron i powoli zwijamy w rulon.
Powstały rulon zawijamy w folie spożywczą i wkładamy do lodówki najlepiej na całą noc.
I tak oto mamy super przekąskę więc Smacznego.