Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szalenie wyborna i smaczna rolada serowa na przystawkę.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1131
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4776
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1422
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1131
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4776
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1422
Składniki
Przygotowanie: Ser przełożyć do torebki foliowej do pieczenia, zawiązać sznurkiem , włożyć do rondla, zalać ciepłą wodą i gotować do miękkości sera przez około 15 minut. W między czasie posiekać, ogórki, paprykę i kiełbasę. Wymieszać z serkiem topionym, masłem, oliwkami, kukurydzą lub groszkiem oraz przyprawami do smaku. Miękki ser przełożyć na stolnicę, rozwałkować na foli aluminiowej, nałożyć przygotowany farsz, zwinąć w roladę, obwinąć folią aluminiową i przenieść do lodówki. Po całkowity stężeniu, kroić w ukośne plastry i podawać na przystawkę z ketchupem i pieczywem.