Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szalenie wyborna i smaczna rolada serowa na przystawkę.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1752
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15226
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8976
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1752
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15226
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8976
Składniki
Przygotowanie: Ser przełożyć do torebki foliowej do pieczenia, zawiązać sznurkiem , włożyć do rondla, zalać ciepłą wodą i gotować do miękkości sera przez około 15 minut. W między czasie posiekać, ogórki, paprykę i kiełbasę. Wymieszać z serkiem topionym, masłem, oliwkami, kukurydzą lub groszkiem oraz przyprawami do smaku. Miękki ser przełożyć na stolnicę, rozwałkować na foli aluminiowej, nałożyć przygotowany farsz, zwinąć w roladę, obwinąć folią aluminiową i przenieść do lodówki. Po całkowity stężeniu, kroić w ukośne plastry i podawać na przystawkę z ketchupem i pieczywem.