Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ROLADA Z CHLEBA TOSTOWEGO Z JAJKIEM. JEST HITEM NA KAŻDEJ MOJEJ IMPREZIE.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
Wykładamy 9 kromek chleba tostowego po 3 w rzędzie. Smarujemy dość obficie serkiem u mnie chrzanowy i wykładamy składniki. Zaczynam od jajek ugotowanych na twardo. Układam 4 w rzędzie a następnie sałata, szynka, ser, papryka. Zwijam bardzo szczelnie i chłodzę w lodówce ok. 4 godziny. Po tym czasie kroję w plastry.