Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Im więcej wędlin w szynkowarze robię, tym bardziej cieszę się z jego zakupu. Szybko i smacznie możecie przyrządzić co tylko brzuszek zapragnie ! Dziś przepis na brzuszek rolowany.
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2662
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 289
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9578
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1014
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2662
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 289
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9578
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1014
Składniki
Czosnek kroimy na drobną kosteczkę lub przeciskamy przez praskę. Do miski dodajemy wszystkie przyprawy, czosnek, sól i pieprz. Mieszamy.
Brzuch myjemy pod zimną wodą i osuszamy. Następnie przygotowaną mieszanką warzyw dokładnie nacieramy całe mięso.
Do szynkowaru wkładamy woreczek i przekładamy zrolowane mięsko. Zakręcamy woreczek a następnie przyciskamy sprężyną i zamykamy szynkowar.
Wodę w garnku doprowadzamy do temperatury 80 stopni i w niej umieszczamy szynkowar na 2h. Po tym czasie wyjmujemy szynkowar. Odstawiamy do ostygnięcia. A następnie na dobę wkładamy do lodówki. Następnego dnia cieszymy się pysznym brzuszkiem !!!