Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sylwestrowy stół polecam roladę , zaskoczycie roladą bliskich,jest aromatyczna ,szybko sie robi i bardzo smaczna.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Mięso zmielić.Do mięsa dodać pietruszkę suszoną ,szałwię ,żurawine ,bułkę tartą cebulę suszoną sól i pieprz. Masę mięsną dobrze wyrobić. Na folii aluminiowej ułożyć plastry bekonu ,na to położyć mięso uformowane w roladę,owinąc bekonem i zawinąc w folię. Dać do foremki i do nagrzanego piekarnika do 180st.
Piec 30min.po tym czasie odkryć wierzch rolady i zapiec na rumiano. Wystudzić i kroić plastry. Taką roladę można podać i na ciepło do obiadu.
Smacznego!