Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sylwestrowy stół polecam roladę , zaskoczycie roladą bliskich,jest aromatyczna ,szybko sie robi i bardzo smaczna.
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 101
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 551
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 80
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 101
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 551
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 80
Składniki
Mięso zmielić.Do mięsa dodać pietruszkę suszoną ,szałwię ,żurawine ,bułkę tartą cebulę suszoną sól i pieprz. Masę mięsną dobrze wyrobić. Na folii aluminiowej ułożyć plastry bekonu ,na to położyć mięso uformowane w roladę,owinąc bekonem i zawinąc w folię. Dać do foremki i do nagrzanego piekarnika do 180st.
Piec 30min.po tym czasie odkryć wierzch rolady i zapiec na rumiano. Wystudzić i kroić plastry. Taką roladę można podać i na ciepło do obiadu.
Smacznego!