Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie to coś w rodzaju sałatki jarzynowej zawiniętej w żółty ser.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 757
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 31
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 292
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 121
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 757
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 31
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 292
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 121
Składniki
Jajka gotuję na twardo, obieram i kroje w kostkę. Marchew gotuję do miękkości. Kroję w kostkę razem z ogórkami, papryką i cebulą. Groszek odcedzam i dodaję do pokrojonych jarzyn. Masło ucieram dodając po kawałku serki topione, śmietanę i musztardę. Masę mieszam z pokrojonymi warzywami.
Ser żółty wkładam do woreczka foliowego i gotuję, aż nabierze płynnej konsystencji.
Wyjmuję na blat, rozwałkowuję jak ciasto, na cienki placek, wykładam farsz i zwijam w roladę.
Całość wkładam do lodówki najlepiej na całą noc.