Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i smaczne roladki.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 632
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1557
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 632
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1557
Składniki
Paprykę umyć, osuszyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kostkę. Masło zmiksować z serkiem, dodać ostrą paprykę oraz kostkę paprykową, ewentualnie doprawić solą. Krem paprykowy rozsmarować na plastrach żółtego sera, zwijać ciasno. Gotowe roladki włożyć do lodówki na min. 1 h do schłodzenia. Podawać pokrojone na plasterki ze stosowaną bagietką. Dekorować szczypiorkiem.