Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i smaczne roladki.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414079
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414079
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2234
Składniki
Paprykę umyć, osuszyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kostkę. Masło zmiksować z serkiem, dodać ostrą paprykę oraz kostkę paprykową, ewentualnie doprawić solą. Krem paprykowy rozsmarować na plastrach żółtego sera, zwijać ciasno. Gotowe roladki włożyć do lodówki na min. 1 h do schłodzenia. Podawać pokrojone na plasterki ze stosowaną bagietką. Dekorować szczypiorkiem.