Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawa propozycja, która może być przekąską lub dodatkiem do zupy krem. Polecam :)
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 37
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Składniki
Na maśle usmażyć umyte i pokrojone pieczarki, doprawić kucharkiem. Ostudzić. Ciasto rozwałkować, wysmarować pesto z rukoli. Następnie dodać grzyby i doprawić ziołami prowansalskimi. Całość posypać startym na dużych oczkach serem.
Zwinąć i wierzch posmarować rozbełtanym jajem. Piec w nagrzanym do 230 stopni przez ok. 20-25 min.
Ostudzoną "roladę" pokroić w szerokie pasy i spożyć wedle uznania ;) Smacznego!