Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taka lekka kolacja lub przekąska
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 81
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15978
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 114
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 451
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 298
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 95
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 81
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15978
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 114
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 451
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 298
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 95
Składniki
1. bakłażana umyć, pokroić wzdłuż na cienkie plastry, posolić, odstawić, na 30 min, następnie wytrzeć ręcznikiem płyn, rozgrzać patelnie grillową lub zwykła, wlać łyżkę oleju, podsmażyć plastry bakłażana, 2. szczypiorek posiekać, słonecznik podsmażyć, wystudzić, ser wymieszać z jogurtem, dodać pozostałe składniki, doprawić solą i pieprzem, smacznego