Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taka lekka kolacja lub przekąska
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17648
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15297
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5290
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9034
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17648
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15297
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5290
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9034
Składniki
1. bakłażana umyć, pokroić wzdłuż na cienkie plastry, posolić, odstawić, na 30 min, następnie wytrzeć ręcznikiem płyn, rozgrzać patelnie grillową lub zwykła, wlać łyżkę oleju, podsmażyć plastry bakłażana, 2. szczypiorek posiekać, słonecznik podsmażyć, wystudzić, ser wymieszać z jogurtem, dodać pozostałe składniki, doprawić solą i pieprzem, smacznego