Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taka lekka kolacja lub przekąska
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 249
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 129
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 39
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 249
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 129
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 39
Składniki
1. bakłażana umyć, pokroić wzdłuż na cienkie plastry, posolić, odstawić, na 30 min, następnie wytrzeć ręcznikiem płyn, rozgrzać patelnie grillową lub zwykła, wlać łyżkę oleju, podsmażyć plastry bakłażana, 2. szczypiorek posiekać, słonecznik podsmażyć, wystudzić, ser wymieszać z jogurtem, dodać pozostałe składniki, doprawić solą i pieprzem, smacznego