Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taka lekka kolacja lub przekąska
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Składniki
1. bakłażana umyć, pokroić wzdłuż na cienkie plastry, posolić, odstawić, na 30 min, następnie wytrzeć ręcznikiem płyn, rozgrzać patelnie grillową lub zwykła, wlać łyżkę oleju, podsmażyć plastry bakłażana, 2. szczypiorek posiekać, słonecznik podsmażyć, wystudzić, ser wymieszać z jogurtem, dodać pozostałe składniki, doprawić solą i pieprzem, smacznego