Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10324
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12768
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4533
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10324
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12768
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4533
Składniki
Wykonanie: Bryndzę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wymieszać z serkiem, potłuczonymi orzechami, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami do smaku. Liście sałaty dokładnie opłukać, osuszyć, posmarować przygotowaną masą i zwinąć w roladkę. Układać na półmisku i obłożyć ćwiartkami pomidorów.