Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna przekąska.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1989
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1989
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Składniki
Wykonanie: Bryndzę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wymieszać z serkiem, potłuczonymi orzechami, zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami do smaku. Liście sałaty dokładnie opłukać, osuszyć, posmarować przygotowaną masą i zwinąć w roladkę. Układać na półmisku i obłożyć ćwiartkami pomidorów.