Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie w pyszną całość
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12738
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5722
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7198
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12738
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5722
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7198
Składniki
Śliwki namoczyć. Cukinię pokroić w cienkie plastry, przesmażyć na dobrze rozgrzanej patelni, schłodzić. Szynkę pokroić w paski o szerokości plastrów cukinii. Zwijać roladki: na cukinię kładziemy pasek szynki, na nią śliwkę i ciasno zwijamy. Spinamy wykałaczką.