Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i smaczne roladki na gorącą kolację lub drugie śniadanie do pracy.
Blaszka do pieczenia, deska , nóż, blender, garnek
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1014
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 375
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1014
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 375
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić. Pieczarki obrać , pokroić, usmażyć. Mięso z makreli obrać. Cukinię umyć , pokroić w plastry, posmarować olejem , podsmażyć na patelni.
Jajka , usmażone pieczarki , mięso z makreli, umieścić w naczyniu, doprawić solą, pieprzem, dodać oliwę z oliwek , blenderem utrzeć na pastę. Posmarować plastry cukinii.
Zwinąć w roladki , umieścić w blaszce do pieczenia.
Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach , posypać po wierzchu.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 20 minut lub dobrego zrumienienia sera.
Podawać z ulubionymi dodatkami.