Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, kolorowa i zachęcająca przekąska :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7641
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 230
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2597
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7641
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 230
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2597
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
Łososia kroimy w plasterki, paprykę w paseczki a szczypiorek siekamy. Placki tortilli przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Każdy placek smarujemy serkiem, posypujemy papryką i szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia, solimy, pieprzymy i zawijamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinkę. Po tym czasie kroimy na nieduże (1,5-2 cm) roladki i układamy na talerzu.