Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, kolorowa i zachęcająca przekąska :)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 382
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 182
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 382
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 182
Składniki
Łososia kroimy w plasterki, paprykę w paseczki a szczypiorek siekamy. Placki tortilli przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Każdy placek smarujemy serkiem, posypujemy papryką i szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia, solimy, pieprzymy i zawijamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinkę. Po tym czasie kroimy na nieduże (1,5-2 cm) roladki i układamy na talerzu.