Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, kolorowa i zachęcająca przekąska :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Łososia kroimy w plasterki, paprykę w paseczki a szczypiorek siekamy. Placki tortilli przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Każdy placek smarujemy serkiem, posypujemy papryką i szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia, solimy, pieprzymy i zawijamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinkę. Po tym czasie kroimy na nieduże (1,5-2 cm) roladki i układamy na talerzu.