Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1537
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1537
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1198
Składniki
1. 5 plastrów sera posmarować serkiem, posypać uprażonym na suchej patelni i wystudzonym słonecznikiem, zwinąć roladkę, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, 2. na 5 plastrach sera położyć po łyżeczce żurawiny, rozsmarować, posypać kilkoma listkami rukoli, zwinąć, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, do przekrojenia nadają się tylko duże plastry sera, ja dołożyłam dodatkowo kilka trójkątów miękkiego sera pleśniowego, smacznego