Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25862
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3000
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25862
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3000
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Składniki
1. 5 plastrów sera posmarować serkiem, posypać uprażonym na suchej patelni i wystudzonym słonecznikiem, zwinąć roladkę, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, 2. na 5 plastrach sera położyć po łyżeczce żurawiny, rozsmarować, posypać kilkoma listkami rukoli, zwinąć, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, do przekrojenia nadają się tylko duże plastry sera, ja dołożyłam dodatkowo kilka trójkątów miękkiego sera pleśniowego, smacznego