Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Składniki
1. 5 plastrów sera posmarować serkiem, posypać uprażonym na suchej patelni i wystudzonym słonecznikiem, zwinąć roladkę, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, 2. na 5 plastrach sera położyć po łyżeczce żurawiny, rozsmarować, posypać kilkoma listkami rukoli, zwinąć, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, do przekrojenia nadają się tylko duże plastry sera, ja dołożyłam dodatkowo kilka trójkątów miękkiego sera pleśniowego, smacznego