Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12030
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1339
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12681
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4048
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12030
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1339
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12681
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4048
Składniki
1. 5 plastrów sera posmarować serkiem, posypać uprażonym na suchej patelni i wystudzonym słonecznikiem, zwinąć roladkę, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, 2. na 5 plastrach sera położyć po łyżeczce żurawiny, rozsmarować, posypać kilkoma listkami rukoli, zwinąć, przekroić na pół, spiąć wykałaczkami, do przekrojenia nadają się tylko duże plastry sera, ja dołożyłam dodatkowo kilka trójkątów miękkiego sera pleśniowego, smacznego