Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na przekąskę. Połączyłem dwa rodzaje sera, dodałem marynowane dodatki ,uzyskałem ciekawy efekt.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Plastry sera wędzonego przekroiłem na pół. Ułożyłem na nim pokrojone w paski : ser kozi wędzony, paprykę konserwową, szparagi zielone obrane ze słoiczka, kurczaka wędzonego. Zwinąłem w rulon, spiąłem wykałaczką z cząstkami papryki, listkami bazylii i marynowanymi kurkami. Podałem z grzankami. Można użyć ogórka konserwowego, cebulek itp.