Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe roladki z szynki. Przygotujecie je zaledwie z 3 składników. Są bardzo proste do wykonania i zawsze szybko znikają z talerza. Sprawdzą się w roli imprezowej przekąski. Możecie zaserwować je również na śniadanie lub kolację.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 48
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5541
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 48
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5541
Składniki
Ser ścieramy na tarce na średnich oczkach.
Starty ser łączymy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy posiekaną natkę pietruszki i szczypiorek. Farsz do roladek mieszamy.
Na środek każdego plasterka szynki nakładamy pasek farszu. Szynkę z farszem zwijamy w rulon.
Roladki z szynki podajemy od razu po przygotowaniu. Jeśli roladki będą się rozwijać, możemy je spiąć wykałaczką.