Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta przekąska w formie roladek, jaką przygotowałam na imprezę andrzejkową. Przekąska szybko znika ze stołu. Polecam
miska, widelec, garnek, łyżka,
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 72
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10360
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 125
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1022
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 72
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10360
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 125
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1022
Składniki
Ugotowane jajka obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem, dodać musztardę, pieprz i sól do smaku i na koniec połączyć z majonezem. Plastry szynki rozłozyć , na każdy plaster nałożyć pasty jajecznej , zwinąć w roladę i gotowe. Schłodzić w lodówce. Smacznego
Przygotowanie roladek.
Roladki gotowe do podania.