Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta przekąska w formie roladek, jaką przygotowałam na imprezę andrzejkową. Przekąska szybko znika ze stołu. Polecam
miska, widelec, garnek, łyżka,
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 358
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 358
Składniki
Ugotowane jajka obrać ze skorupek przełożyć do miski i rozgnieść widelcem, dodać musztardę, pieprz i sól do smaku i na koniec połączyć z majonezem. Plastry szynki rozłozyć , na każdy plaster nałożyć pasty jajecznej , zwinąć w roladę i gotowe. Schłodzić w lodówce. Smacznego
Przygotowanie roladek.
Roladki gotowe do podania.