Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z tortilli to szybka w wykonaniu przekąska, którą można wypełnić ulubionymi dodatkami. Moja propozycja to składniki we włoskim stylu, czyli połączenie salami i suszonych pomidorów z dodatkiem ziołowego serka i chrupiącej sałaty. Tak przygotowane roladki świetnie sprawdzą się podczas spotkania ze znajomymi, a także jako lekka kolacja.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2407
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 504
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2407
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 504
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Składniki
Tortille posmarować serkiem, ułożyć pokrojone suszone pomidory, plasterki salami oraz sałatę.
Zwinąć tortille w roladki i przebić je kilkoma wykałaczkami, w odstępach ok. 4 cm. Pokroić roladki tak aby na środku każdego kawałka znajdowała się wykałaczka.