Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo rozgrzewająca, odżywcza zapiekanka na chłodniejsze wieczory. Szybkie i łatwe danie. Nie jestem zbyt dobrym fotografem, zdjęcie nie oddaje pyszności tej zapiekanki, a jedynie służy przykuciu uwagi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Nastawić piekarnik na 100C. Bagietkę przeciąć w pół. Na patelni na maśle, szybko przesmażyć pokrojonego w cienkie plasterki pora oraz starty czosnek. Zmieszać z resztą masła i posmarować bagietkę. Posypać szczyptę czarnuszki. Ser zetrzeć lub ułożyć plastry. Zapiekać aż ser się rozpuści. Podawać z sosem majonezowo-jogurtowym, majonezem lub kechupem.