Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo rozgrzewająca, odżywcza zapiekanka na chłodniejsze wieczory. Szybkie i łatwe danie. Nie jestem zbyt dobrym fotografem, zdjęcie nie oddaje pyszności tej zapiekanki, a jedynie służy przykuciu uwagi.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118128
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8421
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2156
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1548
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118128
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8421
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3118
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2156
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1548
Składniki
Nastawić piekarnik na 100C. Bagietkę przeciąć w pół. Na patelni na maśle, szybko przesmażyć pokrojonego w cienkie plasterki pora oraz starty czosnek. Zmieszać z resztą masła i posmarować bagietkę. Posypać szczyptę czarnuszki. Ser zetrzeć lub ułożyć plastry. Zapiekać aż ser się rozpuści. Podawać z sosem majonezowo-jogurtowym, majonezem lub kechupem.