Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo rozgrzewająca, odżywcza zapiekanka na chłodniejsze wieczory. Szybkie i łatwe danie. Nie jestem zbyt dobrym fotografem, zdjęcie nie oddaje pyszności tej zapiekanki, a jedynie służy przykuciu uwagi.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Składniki
Nastawić piekarnik na 100C. Bagietkę przeciąć w pół. Na patelni na maśle, szybko przesmażyć pokrojonego w cienkie plasterki pora oraz starty czosnek. Zmieszać z resztą masła i posmarować bagietkę. Posypać szczyptę czarnuszki. Ser zetrzeć lub ułożyć plastry. Zapiekać aż ser się rozpuści. Podawać z sosem majonezowo-jogurtowym, majonezem lub kechupem.