Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na imprezę.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84928
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2232
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9802
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3571
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6906
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84928
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2232
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9802
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3571
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6906
Składniki
Wykonanie: Chrzan wymieszać z majonezem i startym serem. Kiełbasę zwinąć w rożki, spiąć wykałaczką i napełnić przygotowanym farszem. Ułożyć na półmisku, ozdobić rzodkiewką, schłodzić i podawać z pieczywem jako przekąskę.