Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na Wielkanoc, nadaja sie na sniadanie, na kolacje z salatka, lub do zurku jako zagryzka
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14621
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4556
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 719
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 314
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14621
Babka kawowa to idealne ciasto na Wielkanoc, ale i na inne okazje. Jest przep...
Odsłon: 34
Składniki
ciasto francuskie pokroic na trojkaty o bokach mniej wiecej 15 cm , na kazdym kawalku ciasta kladziemy plaster szynki jajko posmarowane musztarda i obtoczone w zoltym serze utartym, i zwijamy formujac rogala, smarujemy go roztrzepanym jajkiem i lekko posypujemy pozostalym utartym serem, pieczemy 25 min w 200 stopniach, najlepiej smakuje z sosem i salatka, nadaje sie na sniadanie, kolacje ale i jako przegryzka do zurku