Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na Wielkanoc, nadaja sie na sniadanie, na kolacje z salatka, lub do zurku jako zagryzka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11775
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11775
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
ciasto francuskie pokroic na trojkaty o bokach mniej wiecej 15 cm , na kazdym kawalku ciasta kladziemy plaster szynki jajko posmarowane musztarda i obtoczone w zoltym serze utartym, i zwijamy formujac rogala, smarujemy go roztrzepanym jajkiem i lekko posypujemy pozostalym utartym serem, pieczemy 25 min w 200 stopniach, najlepiej smakuje z sosem i salatka, nadaje sie na sniadanie, kolacje ale i jako przegryzka do zurku