Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane to jeden z przysmaków, bez których wiele osób nie wyobraża sobie Wielkanocy. Można przygotować je na wiele pysznych sposobów. Dziś podpowiemy ci, jak zrobić różowe jajka faszerowane buraczkami. Co dodać do farszu do jajek? Pomysłów na farsz do jajek jest wiele, z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Wystarczy z jajek wydrążyć żółtka, a następnie połączyć je z pozostałymi składnikami. Na przykład majonezem, pieczarkami z cebulką, wędzoną makrelą lub łososiem, awokado, czy suszonymi pomidorami. Co pasuje do jajek faszerowanych? Do jajek faszerowanych świetnie pasować będą świeże zioła. Możesz dodać do nich posiekany szczypiorek, koperek lub rzeżuchę.
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 554
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6171
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 554
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6171
Składniki
Zacznij od ugotowania jajek na twardo, kiedy przestygną usuń z nich żółtka i wrzuć do miski.
Do żółtek dodaj dwie łyżeczki buraczków ze słoika, majonez, musztardę i starty chrzan. Dopraw wszystko solą i pieprzem, wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
Nafaszeruj jajka, możesz wykorzystać do tego rękaw cukierniczy. Udekoruj świeżym koperkiem.