Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane to jeden z przysmaków, bez których wiele osób nie wyobraża sobie Wielkanocy. Można przygotować je na wiele pysznych sposobów. Dziś podpowiemy ci, jak zrobić różowe jajka faszerowane buraczkami. Co dodać do farszu do jajek? Pomysłów na farsz do jajek jest wiele, z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Wystarczy z jajek wydrążyć żółtka, a następnie połączyć je z pozostałymi składnikami. Na przykład majonezem, pieczarkami z cebulką, wędzoną makrelą lub łososiem, awokado, czy suszonymi pomidorami. Co pasuje do jajek faszerowanych? Do jajek faszerowanych świetnie pasować będą świeże zioła. Możesz dodać do nich posiekany szczypiorek, koperek lub rzeżuchę.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14558
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19621
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14558
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19621
Składniki
Zacznij od ugotowania jajek na twardo, kiedy przestygną usuń z nich żółtka i wrzuć do miski.
Do żółtek dodaj dwie łyżeczki buraczków ze słoika, majonez, musztardę i starty chrzan. Dopraw wszystko solą i pieprzem, wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
Nafaszeruj jajka, możesz wykorzystać do tego rękaw cukierniczy. Udekoruj świeżym koperkiem.