Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różyczkowa dlatego, że jej podstawą są różyczki kalafiora i brokuła. Lekka, pyszna i wszystkim smakuje:) Idealna do mięska z grilla:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 167
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 167
Składniki
Kalafior i brokuł podzielić na "różyczki" gotować 10 minut i ostudzić. Pomidory, ogórki i jajka pokroić w dość dużą kostkę.Połączyć z kukurydzą i groszkiem a następnie z ostudzonymi "różyczkami". Wymieszać z majonezem i chrzanem.(Ilość chrzanu dopasować wg własnego uznania i ostrości chrzanu - bo bywają różne).
Schłodzić w lodówce ok. godziny a później cieszyć się pysznym smakiem:)
Proporcje produktów które podałam są na średnią salaterkę.
Życzę smacznego!!!