Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różyczkowa dlatego, że jej podstawą są różyczki kalafiora i brokuła. Lekka, pyszna i wszystkim smakuje:) Idealna do mięska z grilla:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10295
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12743
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4509
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10295
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5928
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12743
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4509
Składniki
Kalafior i brokuł podzielić na "różyczki" gotować 10 minut i ostudzić. Pomidory, ogórki i jajka pokroić w dość dużą kostkę.Połączyć z kukurydzą i groszkiem a następnie z ostudzonymi "różyczkami". Wymieszać z majonezem i chrzanem.(Ilość chrzanu dopasować wg własnego uznania i ostrości chrzanu - bo bywają różne).
Schłodzić w lodówce ok. godziny a później cieszyć się pysznym smakiem:)
Proporcje produktów które podałam są na średnią salaterkę.
Życzę smacznego!!!