Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na rybkę dostałam od siostry, jest pyszna najlepsza na drugi dzień gdy składniki się "przegryzą"
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 310
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14719
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1731
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17002
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 310
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14719
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1731
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17002
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w plastry, zeszklić lekko na oleju. Rybkę pokroić na mniejsze kawałki, opanierować i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Wszystkie składniki na zelewę dodać razem i zagotować.
Cebulkę ułożyć w półmisku / słoju i układać kawałki ryby. Zalać gorącą zalewą i pozostawić do całkowitego wystudzenia, następnie wstawić na kilka godz. do lodówki. Rybki najlepiej smakują na następny dzień:) Smacznego!!