Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na rybkę dostałam od siostry, jest pyszna najlepsza na drugi dzień gdy składniki się "przegryzą"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424875
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336948
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424875
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336948
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w plastry, zeszklić lekko na oleju. Rybkę pokroić na mniejsze kawałki, opanierować i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Wszystkie składniki na zelewę dodać razem i zagotować.
Cebulkę ułożyć w półmisku / słoju i układać kawałki ryby. Zalać gorącą zalewą i pozostawić do całkowitego wystudzenia, następnie wstawić na kilka godz. do lodówki. Rybki najlepiej smakują na następny dzień:) Smacznego!!