Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie podanie ryby. Doskonałe na postny piątek i na Wigilię
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 43
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 53
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 45
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 232
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 104
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 43
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 53
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 45
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 232
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 104
Składniki
Filety mintaja odsączyłam na sitku. Po ok. pół godzinie przekroiłam każdy na pół, osoliłam, opieprzyłam i obsmażyłam z obu stron po 2 minuty. Pieczarki obrałam, pokroiłam w plasterki i osolone i opieprzone podsmażyłam na oleju z cebulą. Płat ciasta francuskiego przekroiłam na pół (na dwa 10-centymetrowe pasy). Na każdy pas nakładałam kawałek ryby, pieczarki, zawijałam w kopertkę. W miejscu złączenia odcinałam ciasto i formowałam kolejną kopertkę. Piekłam w 220 stopniach 13 minut. Przepis podpatrzony od użytkowniczki bożenas. Dziękuję.