Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie podanie ryby. Doskonałe na postny piątek i na Wigilię
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 767
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5515
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9340
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 767
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5515
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9340
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Składniki
Filety mintaja odsączyłam na sitku. Po ok. pół godzinie przekroiłam każdy na pół, osoliłam, opieprzyłam i obsmażyłam z obu stron po 2 minuty. Pieczarki obrałam, pokroiłam w plasterki i osolone i opieprzone podsmażyłam na oleju z cebulą. Płat ciasta francuskiego przekroiłam na pół (na dwa 10-centymetrowe pasy). Na każdy pas nakładałam kawałek ryby, pieczarki, zawijałam w kopertkę. W miejscu złączenia odcinałam ciasto i formowałam kolejną kopertkę. Piekłam w 220 stopniach 13 minut. Przepis podpatrzony od użytkowniczki bożenas. Dziękuję.