Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
swieże pomidory mają ten niezwykły letni aromat tak krótko, korzystajmy więc z tego na różne sposoby
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 670
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11167
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3950
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1367
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 670
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11167
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3950
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1367
Składniki
Pomidory obrać ze skórki , pokroić jak kto umie , rozdrobnić blenderem i gotować z dodatkiem oliwy aż sos zgęstnieje ( około 10-15 min, wówczas oliwa spowoduje że pomidory zaczną lekko się smażyć)
Całość doprawić, dodać pokrojony drobniutko czosnek , osoloną rybę i dusić ją w tym sosoie na maleńkim ogniu pod przykryciem po kilka minut z każdej strony ( zależy to od wielkości fileta). Ozdobić pietruchą.
Jak każde pomidorem wzbogacone danie, smakuje rewelacyjnie z frytkami i sałatką z kapusty pekińskiej. Smacznego.