Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i niedrogie danie, w sam raz jako przekąska.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 33
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10842
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2323
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 33
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10842
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2323
Składniki
Filety rybne umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić cytryną i oliwą z oliwek. Każdą z porcji owinąć plasterkiem boczku i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Posypać tartym serem i ziołami, zapiekać w nagrzanym do 200 o C piekarniku ok. 20 min. Podawać z gotowanymi warzywami lub ryżem.