Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i niedrogie danie, w sam raz jako przekąska.
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5121
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 601
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5121
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 601
Składniki
Filety rybne umyć, osuszyć, podzielić na porcje, oprószyć solą i pieprzem, skropić cytryną i oliwą z oliwek. Każdą z porcji owinąć plasterkiem boczku i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Posypać tartym serem i ziołami, zapiekać w nagrzanym do 200 o C piekarniku ok. 20 min. Podawać z gotowanymi warzywami lub ryżem.