Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być daniem obiadowym lub przekąską
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 113
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 121
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 298
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 87
Dziś do pracy.
Odsłon: 113
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 121
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 298
Składniki
1. pieczarki obrać, pokroić w plastry, rozgrzać łyżkę masła, dodać posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 2. rybę pokropić sokiem z cytryny, dopiawoć solą i pieprzem, odstawić na godzinkę, filety trzeba pokroić na mniejsze kawałki, obsypać mąką, usmazyć na oleju, wystudzić, 3. ciasto rozwinąć, pokroić na prostokąty, nałożyć łyżkę pieczarek i kawałek ryby, zlepić brzegi, ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem, pic 25 min w 180 st, smacznego