Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być daniem obiadowym lub przekąską
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3649
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 312
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3649
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 312
Składniki
1. pieczarki obrać, pokroić w plastry, rozgrzać łyżkę masła, dodać posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 2. rybę pokropić sokiem z cytryny, dopiawoć solą i pieprzem, odstawić na godzinkę, filety trzeba pokroić na mniejsze kawałki, obsypać mąką, usmazyć na oleju, wystudzić, 3. ciasto rozwinąć, pokroić na prostokąty, nałożyć łyżkę pieczarek i kawałek ryby, zlepić brzegi, ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem, pic 25 min w 180 st, smacznego