Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być daniem obiadowym lub przekąską
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 62
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 62
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
1. pieczarki obrać, pokroić w plastry, rozgrzać łyżkę masła, dodać posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 2. rybę pokropić sokiem z cytryny, dopiawoć solą i pieprzem, odstawić na godzinkę, filety trzeba pokroić na mniejsze kawałki, obsypać mąką, usmazyć na oleju, wystudzić, 3. ciasto rozwinąć, pokroić na prostokąty, nałożyć łyżkę pieczarek i kawałek ryby, zlepić brzegi, ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem, pic 25 min w 180 st, smacznego