Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska na szczególną okazję.
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 120
Prosta, ale bardzo smaczna w przygotowaniu japońska zupa
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 656
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 120
Prosta, ale bardzo smaczna w przygotowaniu japońska zupa
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 656
Składniki
Wykonanie: Rzodkiewkę oczyścić, włożyć do garnka, zalać rosołem i dusić do miękkości na małym ogniu. Następnie rzodkiewkę wyjąć z rosołu, lekko posypać cukrem i obrumienić na patelni z dodatkiem masła. Pod koniec rzodkiewkę lekko oprószyć mąką, podlać odrobiną rosołu, zagotować mieszając bardzo delikatnie, podawać na ciepło.