Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przekąska na szczególną okazję.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2114
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3255
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1317
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2063
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2114
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3255
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1317
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2063
Składniki
Wykonanie: Rzodkiewkę oczyścić, włożyć do garnka, zalać rosołem i dusić do miękkości na małym ogniu. Następnie rzodkiewkę wyjąć z rosołu, lekko posypać cukrem i obrumienić na patelni z dodatkiem masła. Pod koniec rzodkiewkę lekko oprószyć mąką, podlać odrobiną rosołu, zagotować mieszając bardzo delikatnie, podawać na ciepło.