Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała wiosenna, lekka i smaczna przekąska z rzodkiewek nadziewanych pastą z wędzonego sera, szczypiorku i majonezu to apetyczna przystawka, która świetnie smakuje podana przed daniem głównym i doskonale zaostrzy apetyt na więcej.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10686
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3345
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10686
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3345
Składniki
Szczypiorek drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce na małych oczkach do miski, dodajemy do niego posiekany szczypiorek oraz majonez, wszystko doprawiamy do smaku pieprzem i dokładnie mieszamy. Z umytych rzodkiewek odcinamy ogonki, rzodkiewki przekrawamy na pół i z dolnej ich części wydrążamy niewielką ilość miąższu. Każdą rzodkiewkę nadziewamy niewielką porcją przygotowanego nadzienia i przykrywamy górną częścią rzodkiewki.