Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała wiosenna, lekka i smaczna przekąska z rzodkiewek nadziewanych pastą z wędzonego sera, szczypiorku i majonezu to apetyczna przystawka, która świetnie smakuje podana przed daniem głównym i doskonale zaostrzy apetyt na więcej.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17739
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15506
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6733
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17739
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15506
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6733
Składniki
Szczypiorek drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce na małych oczkach do miski, dodajemy do niego posiekany szczypiorek oraz majonez, wszystko doprawiamy do smaku pieprzem i dokładnie mieszamy. Z umytych rzodkiewek odcinamy ogonki, rzodkiewki przekrawamy na pół i z dolnej ich części wydrążamy niewielką ilość miąższu. Każdą rzodkiewkę nadziewamy niewielką porcją przygotowanego nadzienia i przykrywamy górną częścią rzodkiewki.