Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polskie smaki zamknięte w chrupiącym papierze ryżowym.
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 91025
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 38274
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 288
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 91025
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 38274
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 288
Składniki
Kapustę gotujemy do miękkości razem z liściem laurowym. Osączamy i drobno siekamy. W tym czasie gotujemy kaszę i smażymy na suchej patelni pokrojony w kostkę boczek z posiekaną cebulą. Wszystkie składniki ze sobą mieszamy ,doprawiamy do smaku solą ,pieprzem i maggi. Na papier ryżowy (lekko namoczony wodą) układamy farsz (po łyżce) i zawijamy podobnie jak krokiety. Smażymy na głębokim oleju. Podajemy z sosem grzybowym.