Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i smaczna przekąska
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10397
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5992
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12844
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10397
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5992
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5315
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12844
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4585
Składniki
Ser pleśniowy pokroić w kostkę. Ciasto francuskie podzielić na 8 równych części. Na każdy kawałek położyć ser pleśniowy i 2 oliwki.
Końce ciasta francuskiego złączyć ze sobą i lekko skręcić u góry.
Posmarować rozkłóconym jajkiem i piec przez około 20min w 180C. Ja sakiewki podałam z sosem czosnkowym.