Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 8
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2636
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 29
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4621
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 8
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2636
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 29
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4621
Składniki
kapustę poszatkować, paprykę pokroić na drobno, kukurydzę odsączyć z zalewy, pomidory pokroić w kostkę, oliwki na mniejsze kawałki, fetę w kostkę. wrzucić do miski. przygotować dressing - zmieszać oliwę z oliwek z papryką ostrą i ziołami. zmieszać razem.