Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta i bardzo smaczna :) na każdej imprezie schodzi jako pierwsza!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
brokuły podzielić na małe różyczki i ugotować
jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę
słonecznik uprażyć na patelni
przygotować sos - majonez zmieszać z jogurtem, dodać czosnek i przyprawić do smaku
brokuły, kukurydzę, jajka, słonecznik i sos połączyć, delikatnie wymieszać, doprawić do smaku
zazwyczaj podaję z podpieczonym chlebem :) pycha!