Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna sałatka na przekąskę.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11030
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5054
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11030
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5054
Składniki
Składniki: Filet z kurczaka 1 podwójny Kukurydza 2 puszki Cebula biała 1 szt. Ananas w zalewie 1 puszka Sól i pieprz do smaku Listek laurowy 1 szt. Pieprz młynek kilka ziarenek Majonez Wykonanie: Mięso opłukać, zalać wodą i ugotować do miękkości razem z listkiem laurowym i pieprzem. Następnie, odsączyć, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać odcedzoną kukurydzę, sparzoną cebulę- drobno posiekaną. Przyprawić do smaku, wymieszać z majonezem według uznania, schłodzić w lodówce i podawać jako przekąskę z pieczywem.