Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna sałatka na przekąskę.
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 24
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 658
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 111
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 18
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 24
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 658
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 111
Składniki
Składniki: Filet z kurczaka 1 podwójny Kukurydza 2 puszki Cebula biała 1 szt. Ananas w zalewie 1 puszka Sól i pieprz do smaku Listek laurowy 1 szt. Pieprz młynek kilka ziarenek Majonez Wykonanie: Mięso opłukać, zalać wodą i ugotować do miękkości razem z listkiem laurowym i pieprzem. Następnie, odsączyć, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać odcedzoną kukurydzę, sparzoną cebulę- drobno posiekaną. Przyprawić do smaku, wymieszać z majonezem według uznania, schłodzić w lodówce i podawać jako przekąskę z pieczywem.