Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna sałatka na przekąskę.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Składniki
Składniki: Filet z kurczaka 1 podwójny Kukurydza 2 puszki Cebula biała 1 szt. Ananas w zalewie 1 puszka Sól i pieprz do smaku Listek laurowy 1 szt. Pieprz młynek kilka ziarenek Majonez Wykonanie: Mięso opłukać, zalać wodą i ugotować do miękkości razem z listkiem laurowym i pieprzem. Następnie, odsączyć, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać odcedzoną kukurydzę, sparzoną cebulę- drobno posiekaną. Przyprawić do smaku, wymieszać z majonezem według uznania, schłodzić w lodówce i podawać jako przekąskę z pieczywem.