Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1159
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5883
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1159
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5883
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo- 8 minut od zagotowania się wody. Pokroiłam w kosteczkę. Paluszki rozdrobniłam na paseczki- najłatwiej rozpadają się gdy roluje się je dłonią o deskę do krojenia. Pora pokroiłam w półplasterki a paprykę w paseczki. Dodałam musztardę, majonez, śmietanę i pesto. Popieprzyłam i odrobinę posoliłam. Całość wymieszałam i gotowe!
Smacznego :)