Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek sporej ilości selera - zmienia smak tej popularnej sałatki. Polecam.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Składniki
Ugotować warzywa , ale nie rozgotować. Ostudzić. Pokroić w jednakową kostkę. Dodać ugotowane jajka, cebulę i jabłka. Majonez wymieszać z chrzanem i musztardą. Połączyć z warzywami.Doprawić wg własnego smaku.