Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7671
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2675
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7671
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2675
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Składniki
Papryki, ogórek, cebulę, pomidora, ser i szynkę pokroić w drobną kostkę i wymieszać. Dodać groszek, kukurydzę i makaron, wymieszać.
Zrobić sos tuńczykowy: Pastę tuńczykową wycisnąć do miseczki, dodać oliwę, sok z cytryny i sok pomidorowy. Doprawić pieprzem, ew. tabasco. Sos wymieszać z sałatką i zostawić na ok. 30 min, aby nabrała smaku.