Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1099
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1099
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Papryki, ogórek, cebulę, pomidora, ser i szynkę pokroić w drobną kostkę i wymieszać. Dodać groszek, kukurydzę i makaron, wymieszać.
Zrobić sos tuńczykowy: Pastę tuńczykową wycisnąć do miseczki, dodać oliwę, sok z cytryny i sok pomidorowy. Doprawić pieprzem, ew. tabasco. Sos wymieszać z sałatką i zostawić na ok. 30 min, aby nabrała smaku.