Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę krabową po raz pierwszy jadłam w sieci spaghetterii Piccolo. Sałatka ta urzekła mnie swoim wyjątkowym smakiem i postanowiłam ją odtworzyć w domu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1165
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5898
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1165
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5898
Składniki
Paluszki krabowe pokroić w kostkę, ogórka obrać i pokroić go w pół talarki. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać majonez, ketchup i przyprawy i delikatnie wymieszać. Przełożyć na talerze i udekorować. Podawać z bagietką lub pszennym chlebkiem.