Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jedzenie i łatwe w przygotowaniu
lekka, delikatna w smaku sałatka
Odsłon: 4215
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 828
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 49
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 828
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 49
Składniki
Przyrządzanie: Ryż ugotować w dużej ilości posolonej wody, odcedzić, po czym wystudzić. Pałeczki krabowe rozmrozić i pokroić w grube paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Ryż, pokrojone paluszki krabowe, kukurydzę, jajka posiekane w kostkę, ogórek oraz majonez wymieszać. Sałatkę włożyć do wydrążonego grapefriuta, ozdobić jarzynami. 1 porcja - 217 kcal
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Szparagi w cieście francuskim
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 49
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 770