Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jedzenie i łatwe w przygotowaniu
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113074
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113074
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Przyrządzanie: Ryż ugotować w dużej ilości posolonej wody, odcedzić, po czym wystudzić. Pałeczki krabowe rozmrozić i pokroić w grube paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Ryż, pokrojone paluszki krabowe, kukurydzę, jajka posiekane w kostkę, ogórek oraz majonez wymieszać. Sałatkę włożyć do wydrążonego grapefriuta, ozdobić jarzynami. 1 porcja - 217 kcal