Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jedzenie i łatwe w przygotowaniu
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Przyrządzanie: Ryż ugotować w dużej ilości posolonej wody, odcedzić, po czym wystudzić. Pałeczki krabowe rozmrozić i pokroić w grube paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Ryż, pokrojone paluszki krabowe, kukurydzę, jajka posiekane w kostkę, ogórek oraz majonez wymieszać. Sałatkę włożyć do wydrążonego grapefriuta, ozdobić jarzynami. 1 porcja - 217 kcal