Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna sałatka na zimę do wszystkiego.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8424
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8424
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
kapustę szatkujemy,papryki kroimy w paseczki, cebulę w piórka, marchew na tarce (grube oczka ) do pokroionych warzyw wkładamy wszystkie składniki zalewy,dokładnie miewszamy i ndstawiamy na 3-4 godziny następnie wkładamy do garnka gotujemy około 20 minut gorące wkładamy do słoików i odwracamy słoiki do góry dnem.