Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna sałatka na zimę do wszystkiego.
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 931
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 931
Składniki
kapustę szatkujemy,papryki kroimy w paseczki, cebulę w piórka, marchew na tarce (grube oczka ) do pokroionych warzyw wkładamy wszystkie składniki zalewy,dokładnie miewszamy i ndstawiamy na 3-4 godziny następnie wkładamy do garnka gotujemy około 20 minut gorące wkładamy do słoików i odwracamy słoiki do góry dnem.