Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna sałatka na zimę do wszystkiego.
Pomimo, że piwa jest w marynacie dość sporo, nie czuć go w przytłaczający spo...
Odsłon: 120447
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 20
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 146
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 20
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 146
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4188
Składniki
kapustę szatkujemy,papryki kroimy w paseczki, cebulę w piórka, marchew na tarce (grube oczka ) do pokroionych warzyw wkładamy wszystkie składniki zalewy,dokładnie miewszamy i ndstawiamy na 3-4 godziny następnie wkładamy do garnka gotujemy około 20 minut gorące wkładamy do słoików i odwracamy słoiki do góry dnem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Przekąski
Przystawka na Wielkanoc
Przekąski
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Goście zapowiedzieli się z wizytą, a ty nie wiesz czym ich poczęstować? Zamia...
Odsłon: 1686
Przystawka na Wielkanoc
Nie wiesz, co podać swoim bliskim na święta wielkanocne? Jak połączyć tradycy...
Odsłon: 2520