Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka,dobra jako dodatek do drugiego dania.Pasuje do mięs na zimno i ciepło.
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 92
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 121
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 92
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 121
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Składniki
Kapustę poszatkować drobno.Paprykę ,rzodkiewkę i ogórka konserwowego pokroić w kostkę.
Pomidora umyć,wydrążyć środek i pokroić w kosteczkę.
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie razem.Dodać sól,pieprz,paprykę koperek i zamieszać.Następnie dodać śmietanę i majonez.Jeszcze raz dokładnie zamieszać.